(((SPORT TV###))) Sloboda Tuzla Tuzla City gledati prijenos Borac Banja Luka TV prijenos još nijeDomaći fudbal – Stranica 343 - Reprezentacija. ba FK Leotar. 1 X 2. INFO · 29. 05. 13:00. LIVE. FK Leotar. -:
Vraća se Premijer liga BiH: Igrat će se po tri meča u petak i subotu, u Srebreniku derbi kolaNakon reprezentativne pauze vraća nam se i Premijer liga BiH. Utakmice dvanaestog kola elitnog nogometnog bh. razreda biti će odigrane u petak i subotu zbog održavanja općih izbora u nedjelju. U petak od 15:00 sati očekuju nas dvije utakmice, a jedna od njih je derbi kola. Tuzla City će u Srebreniku dočekati ekipu Sarajeva, a utakmicu prenosi Moja TV. U isto vrijeme snage će odmjeriti Velež i Posušje. Susret se igra u Gabeli uz prijenos na Areni Sport. U petak će još na teren Zrinjski i Sloboda. Meč Pod Bijelim brijegom počinje u 20 sati uz prijenos na Areni Sport. Subotnji program otvaraju Borac i Sloga Meridian koji će igrati u Novom Gradu od 14:00 sati.
Uskoro kreće Premijer liga: Po dva meča u petak, subotu i nedjeljuVeć za sedam dana biće nastavljeno takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a počet će njena druga polusezona. To znači da ćemo prve utakmice već gledati u petak, a na rasporedu će tada biti dva derbija! Proljetnu polusezonu na bh. terenima otvorit će svojim okršajem na Pecari Široki Brijeg i Borac, a direktan prijenos utakmice od 16 sati biće na Areni Sport, piše Scsport. Dva sata poslije počinje veliki derbi starih rivala Veleža i Željezničara, a prijenos sa stadiona Rođeni radit će Moja TV. U subotu se također igraju dvije utakmice, a obje počinju od 13 sati. Leotar će na Policama ugostiti Sarajevo (prijenos na Moja TV), a na Tušnju će se igrati gradski derbi Slobode i Tuzla Cityja (prijenos na Areni Sport).
U nedjelju (27. februara) će se spustiti zavjesa na 20. kolo Premijer lige BiH. Opet će se oba meča igrati od 13 sati, Radnik će ugostiti Posušje u Bijeljini, dok će jesenji prvak Zrinjski na megdan Rudaru. Meč iz Prijedora ćete moći pratiti na Areni Sport. Premijer liga BiH, 20. kolo: Petak, 25. februar: 16:00 Široki Brijeg – Borac (Arena Sport TV) 18:00 Velež – Željezničar (Moja TV) Subota, 26. februar: 13:00 Leotar – Sarajevo (Moja TV) 13:00 Sloboda – Tuzla City (Arena Sport TV) Nedjelja, 27.
Navijači ogorčeni: Prijenos BiH – Izrael na BHT 1 bio ispod svakog nivoaSvi oni koji su putem BHT 1 gledali utakmicu BiH – Izrael razočarani su niskim kvalitetom realiziranog prijenosa. Iako realiziran u HD rezoluciji, prijenos utakmice realiziran je tako da je tokom cijele utakmice bio prisutan zvuk koji je ometao slušanje atmosfere i komentatora. Određen dio utakmice zvuk i slika nisu bili sinhronizovani što je kvarilo ugođaj gledanja živog prijenosa jedne fudbalske utakmice, a tokom prijenosa u jednom trenutku gledaoci su ostali lišeni i zvuka komentatora. Nakon što je rukovodstvo BHT 1 odlučilo da na utakmicu svoje reprezentacije, onu u Andori, ne pošalje nijednog novinara, ovo je još jedan od neprihvatljivih gafova i propusta državne televizije naše zemlje.
Tuzla City će u Srebreniku dočekati ekipu Sarajeva, a utakmicu prenosi Moja TV. U isto vrijeme snage će odmjeriti Velež i Posušje. Susret se igra u Gabeli uz prijenos na Areni Sport. U petak će još na teren Zrinjski i Sloboda. Meč Pod Bijelim brijegom počinje u 20 sati uz prijenos na Areni Sport. Subotnji program otvaraju Borac i Sloga Meridian koji će igrati u Novom Gradu od 14:00 sati. Utakmicu prenosi Arena Sport. Od 15:00 sati u Trebinju se sastaju Leotar i Željezničar. Direktan prijenos možete gledati na Moja TV.
Vraća se Premijer liga BiH: Igrat će se po tri meča u petak i subotu, u Srebreniku derbi kolaNakon reprezentativne pauze vraća nam se i Premijer liga BiH. Utakmice dvanaestog kola elitnog nogometnog bh. razreda biti će odigrane u petak i subotu zbog održavanja općih izbora u nedjelju. U petak od 15:00 sati očekuju nas dvije utakmice, a jedna od njih je derbi kola.
FK Leotar Trebinje - FK Tuzla City Rezultati uživo, međusobni U subotu je na programu pet utakmica. Od 15:00 sati u Trebinju igraju Leotar i Sloga Meridian, te Sloboda i Široki Brijeg. Susret iz Banovića