Σε είδηση του αστυνομικού δελτίου διαβάζουμε: «ο 22χρονος στρατιωτικός από κοινού με την 16χρονη ημεδαπή μαθήτρια με την οποία διατηρούσε ερωτικο δεσμό, έφτιαξαν λογαριασμό στο instagram με ψευδή στοιχεία και παριστάμενοι κάποιον άνδρα, συνομιλούσαν με έτερη 16χρονη ημεδαπή, συμμαθήτρια της πρώτης την προηγούμενη Κυριακή 25/09/22. » Εδώ η μετοχή είναι υπαρκτή βέβαια, αλλά δεν έχει τη θέση της -παριστάνοντας κάποιον άνδρα, ήθελε να πει. Μήπως ο συντάκτης ήθελε να σχηματίσει τον πληθυντικό στην άκλιτη μετοχή «παριστάνοντας»; * Η φωτογραφία είναι από σημείωμα που κόλλησε διαχειριστής σε πόρτα πολυκατοικίας.
Не размишљамо о томе да ли је Војводина у кризи, већ идемо са циљем да одиграмо нашу утакмицу и да се подигнемо на ниво на ком можемо да будемо и на ком смо били у многим мечевима. То у каквој су форми може да буде и плус и минус, јер смо прошле недеље имали противника са низом победа, док је сад другачија ситуација, али добро знамо квалитет Војводине и у стручном штабу и у играчком кадру, тако да се више спремамо на то, него што им пратимо форму. Значи нам што имамо низ од девет победа против Војводине у Новом Саду, али ништа не добијамо на готово. Сутра је нова утакмица у коју морамо да уђемо концентрисано, фокусирано и са еланом, а ако тако буде, резултат не би требало да изостане, рекао је Милојевић.
Η αρχή παραπέμπει στα ζοφερά χρόνια της Κατοχής, αφού έτσι ξεκινούσαν οι ανακοινώσεις των κατακτητών, που συνήθως είχαν τραγική κατάληξη. Ωστόσο, ο διαχειριστής, ενώ παροτρύνει τους άλλους να είναι προσεκτικοί, ο ίδιος δεν συμμορφώνεται με την παραίνεση και γράφει «να είσται» (και «προσεκτικόι»). * Φίλος του ιστολογίου, που ξέρει λατινικά (εγώ είμαι σκράπας) ψάρεψε ένα λαθάκι στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Παράλληλα, η Ελλάδα διατηρεί, όπως ορίζει η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας, δικαίωμα ipso facto et ad initio σε υφαλοκρηπίδα, η οποία, ελλείψει διμερούς συμφωνίας ορίζεται με τη μέση γραμμή.
Μεζεδάκια των ΝόμπελΠου βέβαια τα λέω έτσι επειδή τη βδομάδα που μας πέρασε είχαμε τις απονομές των βραβείων Νόμπελ, από το Νόμπελ Ιατρικής τη Δευτέρα έως της Ειρήνης χτες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα μεζεδάκια της πιατέλας μας έχουν αναγκαστικά σχέση με τα βραβεία Νόμπελ -τα περισσότερα δεν έχουν, αλλά στο τέλος του άρθρου έχω και κάποια σχετικά με τα Νόμπελ. Και ξεκινάω με ένα μεζεδάκι από την προηγούμενη εβδομάδα, που είχε παραπέσει και το είδα τώρα, αλλά αξίζει νομίζω. Σε ρεπορτάζ για το επεισόδιο στη φοιτητική εστία με τη δόκιμη ανθυπαστυνόμο, εμφανίζεται ο περίεργος τύπος «η ανθυπαστυνόμενος». Ο φίλος που το στέλνει με ρώτησε αν έχω συναντήσει ποτέ αυτή τη μετοχή.
Ούτε γύρη, ούτε γύρος. Είχαν γείρει είναι το σωστό. * Κι ένα διπλό, από μια αυτόματη μετάφραση, από εκείνες που σου εμφανίζει αυτόματα το google όταν κάνεις αναζήτηση. Αν λοιπόν αναζητήσετε στο google το θεατρικό έργο Crave, παίρνετε τις πληροφορίες που βλέπετε στην εικόνα. Η μετάφραση βεβαίως είναι πολύ κακή, και όχι μόνο ή όχι κυρίως επειδή βάζει μουστάκια στην πρόωρα χαμένη συγγραφέα, τη Σάρα Κέιν.
Претходно су домаћи играчи протестовали тражећи фаул Милана Родића, али је Лазар Лукић показао да се игра настави. Црвена звезда ће у недељу од 17 часова гостовати Радничком у Нишу, док Војводина гостује Напретку у понедељак од 20 часова. Шампион Србије након тога игра против игра против Трабзонспора у четвртак од 21. ВОЈВОДИНА - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (Пешић 51, Канга 62'п) 90+3 Букари је имао нову стопостотну шансу, тукао је поред гола црвено-белих.
[παρακολουθώ!!] ΑΕΚ Ατρόμητος μετάδοση 2022 16 ... Ζωντανοί αγώνες από όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αλλά και αγώνες μπάσκετ από τη Euroleague και το Eurocup! ΠΑΟΚ - Αστέρας
1' Меч на "Карађорђу" је почео. УОЧИ МЕЧА ВОЈВОДИНА (4-1-4-1): Царевић - Бјековић, Витас, Јеличић, Антонијевић- Буснић, Милетић- У. Николић, Симић, Чумић - Н. Николић. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-2-3-1): Борјан - Ераковић, Милуновић, Драговић, Родић - Канга, Мијаиловић - Букари, Иванић, Катаи - Пешић. Фудбалери Војводине ће у заосталом мечу 5. кола Суперлиге Србије играти против актуелног шампиона Србије, екипе Црвене звезде. Екипа Војводине ће тако после Партизана који је убедљиво славио играти на свом терену против Звезде. Изабраници Милоша Милојевића у претходној недељи играли су против Радничког из Крагујевца, док ће у недељу 23. октобра гостовати Радничком у Нишу, а потом играти против Трабзона. Црвено-бели су првопласирани са 35 бода и две утакмице мање у односу на ТСК који има 32 бода, док је трећепласирани Партизан са 30.
((ΖΩ)) ΑΕΚ Λάρνακας εναντίον Ντιναμό Κιέβου ζωντανή 27 Δημιουργήσαμε αυτό το δωρεάν Πύρρειος νίκη για Παναθηναικό, με τη ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ , Ανατροπ-άρης και Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
(((ΖΩΝΤΑΝΉ ΡΟΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ<<))) Γιάννινα Λαμία ειναι Κατι ομως που δεν ειναι και τοσο ευκολο καθως οι ομαδες που ειναι απο πανω καποιες πολυ καλες ταβέρνες που χορηγουν δωρεάν μπιφτέκια
Sportime - Η Έγκυρη αθλητική ενημέρωση από όλο τον κόσμο PS Battles αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr - Συμμετοχή δωρεάν για «δυνάμεις» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον των αντιπάλων
На крају домаћи састав може да буде задовољан приказаним и мирном мрежом. 45+1' Имали су гости прекид, одбранила се Звезда, а уследио је још један краћи прекид због судара Родића и Борјана, само корнер за домаће. 45' Уследио је мали пад у темпу на обе стране. Два минута продужено је прво полувреме меча, а Немања Милуновић добио је жути картон. 36' Обећавајући напад Катаија, изашао је сам пред Царевића који је врхунски реаговао.
Δεν πάει έτσι, όμως. Το υπερβάλλω δεν συντάσσεται με γενική και δεν ξέρω κι αν ταιριάζει αυτό το ρήμα. Εγώ θα έλεγα «Ίσως υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου». Ή «ξεπέρασα/υπερέβην τα όρια των δυνάμεών μου». * Το προηγούμενο το συζητήσαμε ήδη σε σχόλια του ιστολογίου, αλλά το βάζω κι εδώ για να βρίσκεται. Το ίδιο ισχύει και για τούτο εδώ, που είναι αντλημένο από πρωτοσέλιδο της Εστίας.
Και κάζους μπέλι, που έλεγε εκείνο το Λούκι Λουκ. * Φίλος που επισκέφτηκε το Ασκληπιείο στην Κω στέλνει τις εξής δύο φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο: Aριστερά το όνομα Ασκληπιός αποδίδεται Asklepios, δεξιά αποδίδεται Asclepius. Kαι οι δυο αποδόσεις είναι υπαρκτές, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει ομοιομορφία αφού είναι στον ίδιο χώρο, να μη θεωρήσει κανείς ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα. * Η γενικομανία της εβδομάδας από τη βουλεύτρια Νόνη Δούνια, η οποία, στην ανάρτησή της για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε έγραψε «ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεών μου».
До краја првих 45. минута повредио се Урош Витас, али није било већих фудбалских узбуђења. Атомски фудбал на старту другог полувремена. Прво је Урош Николић у 48. минуту ударцем главом погодио стативу, одмах је припретио Канга на другој страни, а у 52. минуту Александар Пешић је одлично реаговао на проигравање Ераковића и дошао до четвртог гола у сезони. Руком је након коренра Звезде играо Урош Николић, након прегледа ВАР снимка додељен је пенал за Звезду, а Гелор Канга хладнокрвно га је извео за 2:0.
[[[Ζω<<]++]] ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης ειναι δωρεάν 23 Το προηγούμενο βράδυ είχε χτυπήσει την μητέρα του, η οποία υπέβαλλε μήνυση εναντίον του για
90' - Четири минута продужен је меч. 85' Добро је Букари проиграо Мустафу, а он је мало чекао, голман Војводине добро је реаговао у ситуацији један на један. 81' Минијатура Ненада Крстичића. Ушао је у шеснаестерац искоса, а Царевић је одлично реаговао. 80' Стефан Митровић је на терен ушао уместо Александра Пешића. 75' Не мири се са резултатом домаћин. Три измене направио је Милан Раставац. Ушли су на терен Мирко Топић, Урош Кабић и Ив Барај, а изашли Александар Буснић, Никола Чумић и Урош Николић.
Δυο λατινικοί όροι ο ένας μετά τον άλλο. Ipso facto θα πει «αυτοδικαίως», αλλά ο δεύτερος όρος έχει ένα λαθάκι. Το σωστό δεν είναι ad initio, είναι ab initio, εξ αρχής. Αυτό το ήξερα κι εγώ, που δεν ξέρω λατινικά, διότι είναι γνωστή φράση. Ο φίλος που το στέλνει εξηγεί: η προθεση ad συντασσεται με αιτιατικη πτωση και οχι με αφαιρετικη, οπως ειναι το initio. Τωρα θα πει καποιος, Πολλα ζητας απο ενα υπουργειο. Κι όμως, το ίδιο υπουργείο, παλιότερα, απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση για το ίδιο θέμα, είχε αναφέρει σωστά τους δυο όρους: Το κυριαρχικό δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας που συμπίπτει ως έκταση με την ΑΟΖ υπάρχει ούτως ή άλλως ab initio (εξ υπαρχής) και ipso facto (αυτοδικαίως).
PS Battles αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr - aek365 Ο Χάβος εναντίον της ΑΕΚ (PHOTOS, VIDEOS). Συντάκτης: Θοδωρής Κουνάδης. Δημοσιεύθηκε: 06 Μαρτιου, 2016.
Πιο αστείο βρίσκω το «συγγραφέας-κατοικία», ενώ και το performed βεβαίως αποδίδεται λάθος, το one-act παραλείφθηκε -κι άλλα θα βρείτε. Κάθε φορά που βρίσκουμε λάθος σε κείμενο μεταφρασμένο από μηχανάκι, κάποιος θα πει υποτιμητικά «google translate». Κι όμως, το google translate, χωρίς να δίνει τέλεια μετάφραση, τα πάει πολύ καλύτερα. Μου έδωσε το εξής αποτέλεσμα: Το Crave είναι ένα μονόπρακτο της Βρετανίδας θεατρικής συγγραφέα Σάρα Κέιν.
14' Николић је покушао да проигра Чумића, а испред њега одлично је реаговао Ераковић. 12' Повукли су се играчи Војводине у потпуности на своју половину, а Букари је на проигравање Иванића умало успео да утрчи иза леђа одбране. 8' Офанзивни гости, превише простора испред шеснаестерца добио је Александар Катаи, шутирао је преко гола Лазара Царевића. 3' Звезда напада преко десне стране превасходно, покушавају да угрозе госте, а чета Милана Раставца за сада се добро брани. 2' Гости у уводним минутима имају контролу лопте.
[[[σε σύνδεση#]=]] Άρης ΟΦΗ μετάδοση σκορ 30 Οκτωβρίου [ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ] ΑΕΚ Λάρνακας εναντίον Ντιναμό Κιέβου Στην Nova παίζουν ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ